Krijg het Nationale Fotokado


Wat is het Nationale Fotokado?

Gefeliciteerd met jouw Nationale Fotokado! Je hebt namelijk niet alleen een fotoshoot kado gekregen, maar je bent straks ook een unieke ervaring rijker met prachtige foto’s als eindresultaat! Het Nationale Fotokado is een kadobon die je op Happix bij alle aangesloten fotografen door heel Nederland kan verzilveren voor een fotoshoot. Met allerlei soorten fotoshoots en ontelbare verschillende stijlen vind je altijd de fotograaf die bij jou past. Ga naar Happix en maak je keuze!

Verzilver je Nationale Fotokado!

Wanneer je het Nationale Fotokado hebt ontvangen, ben je in het bezit van een unieke code die speciaal voor jou is. Deze is vanaf de verkoopdatum 2 jaar te verzilveren op Happix. Je kunt terecht bij iedere fotograaf die bij Happix is aangesloten. Reserveren gaat heel eenvoudig via de website door bij de betaling jouw unieke code in te voeren. Per fotoshoot kun je 1 Nationale Fotokado inwisselen. Kies je voor een fotograaf die nog niet bij Happix is aangesloten? Geen probleem! Laat het die fotograaf even weten, want iedere professionele fotograaf kan een gratis account aanmaken en vervolgens jouw Nationale Fotokado direct accepteren.

Wat biedt Happix jou?

We zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar, want bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking! Wij hebben het grootste aanbod aan professionele fotografen bij jou in de buurt die allemaal geverifieerd zijn door onze medewerkers én onze klanten. Er is altijd wel een fotograaf voor jou beschikbaar. De tarieven worden All-in en compleet weergegeven. Ben je toch verhinderd of is er iets gewijzigd? Geen zorgen, want bij Happix kan je tot 48 uur van te voren gratis de fotoshoot annuleren. Onze negen garanties  zorgen ervoor dat jij een goed gevoel krijgt wanneer jij naar jouw nieuwe foto’s kijkt. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, dus pas wanneer jij blij bent, zijn wij dat ook!

fotokado25

Geef 25

fotokado25

Geef 75

fotokado25

Geef 125